Ook dit jaar willen we op dankdag onze betrokkenheid laten zien op mensen die zijn aangewezen op Stichting Zuidplas Helpt en de Voedselbank Rotterdam.

Onderstaand de tekst van de flyer van de diaconie voor deze actie:

Tijdens en voor de dankdienst voor gewas en arbeid op D.V. woensdag 1 november kunt u weer meedoen met een actie van onze diaconie voor de Stichting Zuidplas Helpt en de Voedselbank. Als kerkelijke gemeente kunnen wij zo concreet onze betrokkenheid laten zien bij de mensen die hierop zijn aangewezen.

Het was vorig jaar opnieuw mooi om te zien hoe u zich inzette en hoeveel we mochten ontvangen. Velen gaven vorig jaar opnieuw aan deze actie te willen herhalen. Die reacties leiden ertoe dat we ook dit jaar weer een beroep op u durven doen!

Stichting ‘Zuidplas Helpt’ verzorgt namens de Rotterdamse Voedselbank het uitdeelpunt voor de gemeente Zuidplas. ‘Wat fijn dat jullie je ook dit jaar willen inspannen voor de Voedselbank!’ laat Lenny van Iperen van ‘Zuidplas Helpt’ ons weten.

U kunt uw bijdrage afgeven op D.V zondag 29 oktober en/of woensdag 1 november in beide kerken. De diakenen zullen ze graag in ontvangst nemen! Bent u door omstandigheden niet in staat om te komen en wilt u toch meedoen? Bel dan iemand van de diakenen. We halen het graag bij u op.

Een eventuele bijdrage kunt u natuurlijk ook overmaken naar rekeningnummer NL95RABO034.52.14943 van het College van Diakenen onder vermelding van “actie Dankdag”.

Stichting Zuidplas Helpt en de Voedselbank hebben aangegeven dat er momenteel vooral dringend behoefte is aan cosmetica- en toiletartikelen zoals zeep, shampoo, badschuim, douchegel, deodorant, tandpasta, wasmiddelen, toiletpapier etc.