Op D.V. 26 oktober zwaaien we dominee en mevrouw Marchand uit.
Van harte welkom!

Op D.V. 1 november 2018 gaat onze predikant ds. H.C. Marchand met emeritaat. Wij kijken met dankbaarheid en waardering terug op de 12 jaar waarin hij onze gemeente heeft gediend.

Op vrijdagavond 26 oktober nemen we afscheid van dominee en mevrouw Marchand. Alle gemeenteleden, van jong tot oud(er), zijn welkom in de Nieuwe Kerk.

Programma: Vanaf 17.00 uur bent u welkom
18.00 – 19.00 uur gezamenlijke maaltijd
19.30 – 20.00 uur start avondprogramma
20.00 – 21.00 uur gemeenteleden nemen afscheid
21.00 – 22.00 uur overhandiging cadeau en afsluiting

Wilt u/jij het echtpaar Marchand toespreken, toezingen of iets anders toevoegen aan het feestelijke afscheid? Dat kan!
Neem contact op met Stef Rijkaart
E-mail: afscheid@hervormdnieuwerkerk.nl of op telefoon: 06 29 04 85 28

Cadeau?
Tijdens de avond bieden wij dominee en mevrouw Marchand graag een cadeau aan als herinnering aan hun werk en verblijf in onze gemeente. U/jij kunt een bijdrage:

overmaken op het rekeningnummer NL77FVLB0227057783  ten name van CvK Hervormde Gemeente Nieuwerkerk;
in contanten in de bus in de kerkhal doen;
of in een gesloten envelop in de collectezak doen.

Graag duidelijk vermelden dat de bijdrage bestemd is voor het afscheidscadeau van dominee en mevrouw Marchand.

Mogen wij op uw/jouw komst rekenen?

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of via telefoonnummer 06 29 04 85 28.
Tevens kunt u op het aanmeldformulier aangeven of u beschikbaar bent om de organisatie van deze dag te helpen.

Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

Noteer ook in de agenda:
Zondag 28 oktober | 15.00 uur | Afscheidsdienst | Nieuwe Kerk | Van harte uitgenodigd