Onze gemeente start iets nieuws: het Maatjesproject.

Voor wie?       Voor jongeren en ouderen
aarom?       Om iets voor elkaar te betekenen

Wat houdt het in?

Voor onze jongeren:
Maatjes zijn er in alle soorten en maten. Er zijn Maatjes die gezellig even langskomen. Maatjes die helpen met boodschappen doen of Maatjes die goed kunnen luisteren. Er zijn kletsmaatjes, wandelmaatjes en nog veel meer Maatjes. Dus wil je wat doen voor een ander, meld je aan als Maatje.

Voor onze ouderen:
Misschien zijn er momenten waarop u een Maatje kunt gebruiken. Voor een praatje, een boodschapje of een wandelingetje. Op uw beurt mag u voor uw Maatje iets betekenen door levens- en geloofswijsheid mee te geven. Meld u aan voor het Maatjesproject, u bent van harte welkom!

Wanneer?       Mix & Match-startdiner voor jongeren en ouderen op zaterdag 9 februari 2019

Plaats: ‘bij Teunis Jan Klein’, Ir Lelystraat 44
Tijd: vanaf 18.00 uur van harte welkom!
Voor vervoer kan worden gezorgd.

Er zijn door meerdere gemeenteleden vragen gesteld over deze actie. Klik hier om de antwoorden gehoorde vragen in te zien. Staat uw vraag er (nog) niet bij: stuur dan de vraag in de mail naar het onderstaande mailadres.

Aanmelden?  Ja graag, dit kan tot 4 februari 2019.
Vul de achterzijde  van de flyer in en lever deze in bij de kerk
of
mail de volgende gegevens (naam, telefoonnummer, dieetwensen en of vervoer nodig is of niet) naar maatjesproject@hervormdnieuwerkerk.nl.