Geef aan uw kerk

De kerk is de plek waar God zich aan ons verbindt en, door ons, aan de wereld waarin wij leven. Wij worden ingeschakeld om die verbondenheid gestalte te geven. Om ervoor te zorgen dat onze kinderen, kleinkinderen en iedereen die in de toekomst op zoek gaat naar verbinding terecht kan in de kerk.

Kerkbalans is er om ervoor te zorgen dat dit ook financieel mogelijk blijft. Wij hebben uw financiële bijdrage nodig. U wordt daarom ook dit jaar uitgenodigd om te geven aan actie Kerkbalans. Het geld dat u geeft aan een ‘kerk in balans’ is een investering. Een investering in de kerk van nu én de kerk van morgen. Een investering in uzelf en in de generaties die nog komen.

Hoe u (financieel) mee kan bouwen aan uw kerk met de actie kerkbalans leest u in deze folder .

Vanuit de kerkrentmeester is eerder ook gewezen op de mogelijkheden van periodieke giften en de fiscale voordelen hierbij. Klik op deze link om de informatie nogmaals te lezen.

Alvast hartelijk dank!