De Gemeentedag is dit jaar op D.V. zaterdag 24 september. De Gemeentedag is bedoeld om gezamenlijk het winterseizoen te starten. Centraal staat de ontmoeting met andere gemeenteleden, die u misschien nog nooit gesproken heeft. Daarbij vragen we Gods zegen over het seizoen en willen Hem de lof en eer brengen!

Tijdens de Gemeentedag 2016 gaan we werken aan Gemeentebuilding©! Hoe het precies in zijn werk zal gaan, wordt tijdens die dag uitgelegd. Het idee is dat we in verschillende groepen zullen werken aan diverse opdrachten: van het schrijven van een (gemeente)lied tot het maken van een(kennis)quiz en alles wat er tussenin zit. Ook zullen we in beweging komen, dus houdt daar met uw kledingkeuze enigszins rekening mee :). Voor de kinderen is er een eigen programma samengesteld. Zo hopen we als gemeente op een ontspannen en gezellige manier samen bezig te zijn.

Graag ontvangen we uw inschrijving in verband met het maken van de groepen en het bestellen van het eten uiterlijk zondag 18 september. Wanneer het vervoer naar de Gemeentedag problemen oplevert, kunt u dit aangeven in het vak “opmerkingen”. Wij regelen dan vervoer voor u!

Voor vragen kunt u na 18:30 bellen met Erik van de Ruit op 06-27086446.

Als commissie hebben we er zin in!

Christianne Alblas, Nadia de Jong, Ada Schipper, Jan Hoegee, Rien Hoogendoorn, Frank Paalvast en Erik van de Ruit


Voor de kleinsten:
Als er zoveel mogelijk gemeenteleden zich opgeven voor helpen bij de oppas dan hoeft niet iemand de hele tijd op te passen. Alvast bedankt voor het aanmelden

Middagprogramma:

We gaan er vanuit dat je graag nieuwe mensen wil leren kennen. Daarom delen wij de teams willekeurig in. Als je toch graag met één of meer bekenden in een team wilt, kun je hun naam of namen hieronder invullen.

Ik eet mee:

Ik wil helpen:

Opmerkingen:
Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.