Graag wil jullie informeren over het verloop van onze HGJB-actie ‘Open je ogen’.

De projectavond zal plaatsvinden op:

Datum: Vrijdag 16 februari 2018

Plaats: de Vluchtheuvel; Kerkgang 4-3 in Nieuwerkerk aan den IJssel

Tijden:

19:00- 19:45 uur  : woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagavondclub 1.
kort film, presentatie van acties.

19:45-20:00 uur : drinken met wat lekkers (voor alle clubs)

20:00-20:45 uur : maandagavond, woensdagavond, vrijdagavondclub 2,
zaterdagavond club.
Korte film en presentatie van acties.

Op deze avond krijgen alle clubs de gelegenheid de actie op een leuke manier te presenteren! Tevens is er de gelegenheid om iets te verkopen.

Overmaken geld

De HGJB heeft dit jaar een site gemaakt waarop diverse gemeenten met elkaar kunnen strijden wie het meeste geld ophaalt. Voor elke club is er een link aangemaakt waarop jullie na afloop van de actie het geld mogen doneren. (Zie onderstaande link)

Wanneer je klikt op bovenstaande link  kun je voor een specifieke club doneren of doneren aan de actie van onze hervormde gemeente. Je kunt meerdere keren  doneren!

Door de HGJB is er ook een filmpje gemaakt voor kinderen om het doel van de actie toe te lichten: