🇳🇱👑 De Oude Kerk is op vrijdag 27 april, Koningsdag, open voor publiek van 10.00 tot 14.30 uur.

Er zijn allerlei activiteiten in en om de kerk:

• Het is mogelijk om de toren te beklimmen, verschillende organisten zullen het orgel bespelen,
  • In de kerkgang is het speciale ‘oranje-restaurant’ (bij slecht weer in de vluchtheuvel),
  • Ook is er van 12.00 tot ca 12.45 uur een sing-in van onder andere bekende vaderlandse liederen, m.m.v. een muziekgroepje, onder leiding van Rianne de Koning. De sing-in kan ook thuis live beluistert worden via de website www.hervormdnieuwerkerk.nl,

Na deze sing-in zullen, ingeleid door ds Methorst, in de torenhal de twee ca 150 jaar oude Tien Gebodenborden, die ruim 90 jaar in het kerkschuurtje hebben doorgebracht, onthuld worden door Thirza Uitterdijk en Niek Reijm, beiden bijna tegelijk met de koning jarig!

Bij het verlaten van de kerk is er een collecte om met name de onderkant van de borden, die erg geleden hebben van het vocht, op te knappen.

U bent van harte uitgenodigd om naar de kerk te komen en mee te zingen! 👑🇳🇱