Op 21 april jl., is in de leeftijd van bijna 90 jaar, overleden zuster Willemina Cornelia (Mien) Boer-Verboom.

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen D.V. woensdag 25 april van 19.30 – 20.30 uur in Salem, Vlietlaan 2 te Ridderkerk.

De rouwdienst zal gehouden worden D.V. donderdag 26 april om 11.00 uur in de Oude Kerk, Kerkgang 3 te Nieuwerkerk aan den IJssel, waarna de begrafenis zal plaatsvinden op begraafplaats Essehof, Kerkhofpad 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Aankomst op de begraafplaats circa 12.20 uur.

Na de begrafenis is er eveneens gelegenheid tot condoleren in de aula van de begraafplaats.

Op de rouwkaart staat door de familie vermeld:

• Geen bloemen
  • Onze bijzondere dank gaat uit naar het personeel vanĀ  zorgcentrum Salem voor de liefdevolle verzorging.
  • correspondentieadres:
    J. Boer