Maatjesproject van start!

Het Maatjesproject is zaterdagavond 9 februari officieel van start gegaan! We kijken dankbaar terug op een mooi en gezellig startdiner.

Meerdere Maatjeskoppels hebben elkaar die vanavond mogen ontmoeten. Nog niet voor alle jongeren is een Maatje gevonden. Bij deze de uitnodiging aan onze oudere gemeenteleden: kunt/wilt u iets betekenen voor onze jongeren? Meld u aan via maatjesproject@hervormdnieuwerkerk.nl want zij betekenen op hun beurt graag iets voor u.

Voor wie is het Maatjesproject? Voor jongeren én ouderen
Waarom? Om iets voor elkaar te betekenen

Wat houdt het in?

Voor onze jongeren:
Maatjes zijn er in alle soorten en maten. Er zijn Maatjes die gezellig even langskomen. Maatjes die helpen met boodschappen doen of Maatjes die goed kunnen luisteren. Er zijn kletsmaatjes, wandelmaatjes en nog veel meer Maatjes. Dus wil je wat doen voor een ander, meld je aan als Maatje.

Voor onze ouderen:
Misschien zijn er momenten waarop u een Maatje kunt gebruiken. Voor een praatje, een boodschapje of een wandelingetje. Op uw beurt mag u voor uw Maatje iets betekenen door levens- en geloofswijsheid mee te geven.

Aanmelden? Stuur een mail naar maatjesproject@hervormdnieuwerkerk.nl of bel naar 06 14629990.

Kleine foto impressie van het diner zie je je hieronder: