Hieronder kunt u collectemunten bestellen. Collectemunten hebben een waarde van €0,65 (Blauw), €0,95 (Oranje), €1,30 (Rood) of €5,20 (Groen) per stuk en worden verkocht per plastic zakje van 40 stuks, de munt van €5,20 wordt per 10 stuks verkocht. Het aankoopbedrag kunt u doorgaans als gift aftrekken wanneer u belastingaangifte doet.

Om online collectemunten te bestellen moet u een doorlopende machtiging invullen, ondertekenen en inleveren bij het kerkelijk bureau (Kerkgang 3). De machtiging kunt u op ieder moment intrekken door contact op te nemen met het kerkelijk bureau.

Na uw online bestelling kunt uw collectemunten ophalen bij:

• Boekhandel L’Ecrit (Kerklaan 80). Uw bestelling ligt vanaf de eerstvolgende donderdag voor u klaar.
  • Het Kerkelijk Bureau (Kerkgang 3). Uw bestelling ligt op de eerstvolgende maandag of eerstvolgende donderdag voor u klaar. Het kerkelijk bureau is op maandagmiddag geopend van 15:00 tot 16:00 en op donderdagmorgen van 09:00 tot 12:00.

Wilt u geen doorlopende machtiging afgeven? Dan kunt u tijdens openingstijden van het kerkelijk bureau de collectemunten afhalen. Daarbij geeft u een eenmalige machtiging om het aankoopbedrag af te schrijven. Collectemunten kunnen ook contant worden voldaan op het kerkelijk bureau.

Het aankoopbedrag wordt na ongeveer 2 tot 3 weken van uw bankrekening afgeschreven.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met het Kerkelijk bureau bereikbaar op telefoonnummer 0180-314860 tijdens de openingstijden of via Email (kerkelijkbureau@hervormdnieuwerkerk.nl).

x 40 blauwe munten x € 0,65 = € 26,00
x 40 oranje munten x € 0,95 = € 38,00
x 40 rode munten x € 1,30 = € 52,00
x 10 groene munten x € 5,20 = € 52,00
Totaal:
Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.