Op deze pagina van de website zal de beroepingscommissie relevante informatie met de (wijk)gemeente delen.

<8-12-2018>:
De laatste dag om namen voor een predikant in te dienen ligt nu een week achter ons. U heeft uw best gedaan: 181 keer is er gereageerd. Gelukkig voor de commissie kwam ook een paar keer dezelfde naam voorbij, zodat we niet 181 verschillende predikanten hoeven te horen.
Dat zo velen van u de moeite genomen hebben om ons te helpen, waarderen wij heel erg. Dat getuigt ook van uw betrokkenheid. Hartelijk dank hiervoor.

We gaan nu aan de slag om een goede groslijst op te stellen. Wilt u blijven bidden voor een goede herder en leraar?

<15-11-2018>:
Dankbaar kijken we terug op een goede ontmoeting met elkaar tijdens de gemeenteavond over het beroepingswerk. Op deze avond is de profielschets voor de predikant gepresenteerd. Als u de schets nog eens na wilt lezen, klik dan hier voor het openen van de profielschets van wijk 2.

De beroepingscommissie nodigt u uit om namen in te dienen geschikte te beroepen predikanten.
Wij vragen u of u uw inbreng wilt voorzien van:

• uw naam
  • een motivatie/argumentatie waarom u een bepaalde predikant geschikt acht. Gebruikt u bij de motivatie alstublieft de profielschets.

Stuur s.v.p. uw inbreng per e-mail naar beroepingswerk@hervormdnieuwerkerk.nl

Ook kunt u uw inbreng op papier achterlaten in de hiervoor bestemde doos in de hal van de Nieuwe Kerk.
De uiterste inleverdatum is maandag 3 december 2018.

De beroepingscommissie vraagt om uw voortdurend gebed over het beroepingswerk en zegt u alvast dank voor uw betrokkenheid.