Voor wie:  Tieners van 10-14 jaar
Waar:        Essepark
Wanneer:  9-12 augustus

Op dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag hebben we een speciaal programma voor jou als tiener. Alle avonden ben je welkom, maar ook als je bijvoorbeeld maar één avond kunt, ben je van harte welkom!! Je hoeft je niet aan te melden. Kom gerust langs en kijk wat je ervan vindt!

De avonden zijn gratis. Neem je vrienden, vriendinnen, buurmeisje of neef mee, want iedereen is welkom. De leiding herken je aan de blauwe t-shirts. Voor al je vragen kun je bij hen terecht.

Programma

16.30 inloop en startspel
17.30 eten
18.30 spel
20.30 einde avond

Thema

Iedere avond heeft een thema. Dit thema komt terug in de activiteiten die we voor die avond hebben georganiseerd!

Dinsdag: Een tafel vol… Geluk

Deze eerste avond gaan we op vossenjacht! In groepjes gaan we in de wijk om de tent op zoek naar vossen en het zijn er een hoop! Onderweg verzamelen we letters die bij terugkomst in de tent een zin moeten vormen. Wie de zin compleet heeft, wordt beloond!

Woensdag: Een tafel vol… Liefde

Eerst gaan we creatief aan de slag met het thema, maar wat is een tienerweek zonder Levend Stratego?! Precies, we gaan weer op oorlogspad! We starten met het opstellen van goede legers en gaan daarna op zoek naar de vlag van de tegenstanders! Uiteraard ligt er voor het winnende leger een mooie prijs klaar.

Donderdag: Een tafel vol… Verrassing

Vandaag maken we zelf ons eten! Iedereen krijgt de opdracht om iets lekkers te maken. Wij zorgen voor de ingrediënten en uiteraard mag het daarna allemaal opgegeten worden!
Maar niet teveel eten, want we doen erna nog een estafette met 12 snelle spellen!

Vrijdag: Een tafel vol… Feest

Op de laatste avond wordt het feest! Na de bbq staat er een vierkamp klaar met spectaculaire onderdelen en een heuse Wipe Out baan waar de jongens tegen de meiden gaan racen! Ook krijg je een eigen T-shirt die je kan laten bespuiten en beschrijven met de namen van je nieuw gemaakte vrienden.

Welkom!