Alle kinderen van 4 t/m 9 jaar zijn van harte welkom  in een van de drie tenten in ons dorp. Kom je samen met je vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje. Leuk! Want hoe meer kinderen er zijn hoe gezelliger het is!! ( Dus als je 10 bent en je vindt het nog leuk om te komen ben je ook welkom in de Witte Tent…)

We gaan met alle kinderen samen leuke dingen doen, dus als je bij je broertje, zusje vriendje of vriendinnetje wilt zitten, kan dat natuurlijk!
We zingen met elkaar, luisteren naar een verhaal. Natuurlijk is er elke dag een leuke toneelvoorstelling zijn.
Ken je eigenlijk niemand? Dat is best spannend misschien, maar je komt in een groepje met vaste juffen en/of meesters, bij hen kun je altijd terecht. In je “Knabbel-en-Babbel-groepje” kom je telkens weer terug.

Na het zingen, het verhaal en de voorstelling is het Knabbel en Babbel-tijd: In je eigen groepje iets drinken en snoepen. Er is dan ook gelijk tijd om even met je eigen juf/meester te kletsen. Gezellig!

Na de Knabbel en Babbel-tijd zijn er allerlei mogelijkheden om actief bezig te zijn. Voor iedereen is er wel wat leuks te doen of te maken!
De ochtenden beginnen om 10.00 uur en duren tot 12.15 uur.

Wil je meer weten over de tent in Esse? Klik hier
Naar de tent in Dorrestein? Klik dan hier
Klik hier als je naar de tent in de wijk Zuidplas wilt.