‘KOM IN BEWEGING VOOR DE VERVOLGDE KERK IN NOORD-KOREA’

 

Via ons gemeentelid Maria Driessen hebben we de volgende info ontvangen, waarin ze om onze (financiële) steun vraagt.

Wat ga ik doen?
21 km hardlopen in de frontlinie tussen Noord en Zuid Korea. Mijn streven is om € 10.000 euro in te zamelen voor de stichting Open Doors.

Hardlopen doe ik niet voor mijzelf maar voor hen die in Noord Korea gevangen gehouden worden en een stem hebben maar niet kunnen spreken!

Waar kunt u mee helpen?
Zonder uw hulp gaat dit niet lukken en daarom wil ik drie dingen aan u vragen:

  1. Bid u mee? Voor de christenen in Noord Korea en voor de muskathleten die naar Zuid Korea gaan.
  2. Wilt u een donatie doen? Dat kan via mijn profielpagina op de site www.muskathlon.nl. Als u daar op het jaar 2019 klikt en dan doorklikt op Zuid Korea kunt u mij vinden in de lijst met deelnemers. Donateur worden is ook mogelijk. Voor 7 euro per maand steunt u het werk van Open Doors. De teller gaat bij mij dan enorm omhoog want er komt 250 euro bij.
  3. Heeft u tips voor sponsoracties? Schroom niet en neem contact met me op.

via deze link kunt u haar volledige flyer inzien.