Update: de beide geplande avonden zijn geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen.

Op dinsdag 18 juni organiseert V&T opnieuw een leeskring.
Dit keer staat het boek ‘Verbonden en vervreemd’ centraal, geschreven door dr. W. Dekker.
De toelichting vermeldt : Hoe kunnen wij in onze seculiere, pluralistische cultuur over God spreken? En welke boodschap hebben we dan? In zijn bekende rede op de Areopagus citeert Paulus de heidense dichter Aratus. Dat lijkt even een brug te slaan naar zijn hoorders. Wanneer hij echter begint over Jezus en de opstanding, haken de meesten af. Waarom vertelt hij zo’n heftig, tegendraads verhaal? Om Paulus’ boodschap te durven delen met onze tijdgenoten, zullen wij er eerst zelf door geraakt moeten worden.”
 
De avonden worden gehouden in het Kerkelijk Centrum en duren van 20.00 u. tot 22.00 u.
Gespreksleider is Peter van Nieuwkoop. U kunt zich aanmelden bij Peter (peter.vannieuwkoop@gmail.com) of bij Paul Vermeulen