Herken je dit? Je/u gaat al jaren naar de kerk, ziet je mede-kerkgangers de bank in- en uitschuiven, groet ze, maakt misschien wel een praatje, maar verder dan dat komt het niet. Ben je nieuwsgierig naar wie die anderen nu eigenlijk zijn die ‘s zondags, net als jij, in de kerk zitten? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Het maandelijks koffiedrinken na de morgendienst is inmiddels in beide kerken een vaste gewoonte waar door velen gebruik van wordt gemaakt. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten! Als V&T-panel dachten we dat het leuk zou zijn om dit ter afwisseling eens op een andere manier te doen. De koffie, thee en limonade wordt dan niet in of rond de kerk geschonken, maar in kleinere kring bij gemeenteleden thuis. Dit biedt de gelegenheid om gemeenteleden ook eens in hun eigen omgeving te ontmoeten en om een meer persoonlijk gesprek met elkaar te voeren. Vind je het leuk om gastheer of -vrouw te zijn en enkele gemeenteleden thuis te ontvangen, of ga je liever zelf bij iemand, een echtpaar of een gezin op bezoek? Hieronder lees je meer.

1.         Datum: 3 november 2019 na de morgendienst in beide kerken.

2.         Vul het opgaveformulier in en lever dit uiterlijk zondag 27 oktober in. Je kunt het ‘papieren’ formulier gebruiken (dit ligt in beide kerken in de hal) en deponeert het in de daarvoor bestemde doos. Opgeven kan ook via onderstaand formulier.

3.         Na 27 oktober gaan enkele commissieleden aan de slag om degenen die zich opgegeven hebben, aan elkaar te koppelen.

4.         Uiterlijk vrijdag 1 november ontvang je bericht over het adres waar je verwacht wordt, of (als je zelf gastheer of -vrouw bent) welke gemeenteleden er bij je op bezoek komen.

5.         Denk je dat je hieraan niet mee kan doen omdat je geen vervoer hebt of om een andere reden, vul dan wel het formulier in. Je kunt hierop evt. bijzonderheden vermelden zodat we hier bij de verdeling rekening mee kunnen houden en kijken of er een oplossing is te bedenken.

Namens het V&T-panel,

Meta Noorlander, Ellen van Dorp, Paul Vermeulen, Jaco van Hoorn

Wat zou je / zouden jullie willen doen?

Als je hebt gekozen voor a) met hoeveel personen denk je dan te komen?

Als je hebt gekozen voor b) hoeveel gasten kun je dan maximaal ontvangen?

Graag bovenstaande vragen ook beantwoorden als je hebt gekozen voor c)

Zijn er nog speciale dingen waar we rekening mee moeten houden? Denk bijv. aan allergie voor huisdieren, diabetes, geen vervoer etc.
Hoe wil je geïnformeerd worden over het bezoek op zondag, per telefoon of e-mail?

Evt. verdere opmerkingen / vragen

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.