In verband met het Coronavirus zijn alle kerkdiensten te volgen via internet. Daarnaast is er vanaf 1 juli de mogelijkheid om een kerkdienst bij te wonen na reservering, onder bepaalde voorwaarden. Klik hier om meer te lezen over het reserveren.
Van de diensten worden hieronder kort van tevoren de links geplaatst naar de live streams van de beeld uitzendingen.

Kerkbezoek & reserveren
Voor het kerkbezoek is een protocol opgesteld. Klik hier om het protocol in te zien.
Klik hier om te reserveren voor de kerkdiensten van de eerstkomende zondag.

Zondag 05-07-2020
09.30 uur | Nieuwe Kerk | Ds. J.W. Sparreboom
17.00 uur | Nieuwe Kerk | Ds. J.W. Sparreboom

09.30 uur | Oude kerk | Ds. J.A. Brussaard te Barneveld
18.30 uur | Oude Kerk | Ds. J.J. Verhaar te Krimpen aan den IJssel

Klik hier om het collecte overzicht (juli 2020) te openen.

Gedurende deze periode zal het gemeentecontact ook op de website pagina geplaatst worden.

Als Hervormd Nieuwerkerk aan den IJssel volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid wat betreft het Coronavirus. Concreet betekent dit dat er komende zondagen geen openbare kerkdiensten gehouden worden in de Oude en Nieuwe kerk. De kerkdiensten kunnen wel nog gevolgd worden via internet, en vanaf 1 juli voor een beperkt aantal gemeenteleden in de kerk.

De Algemene kerkenraad heeft zich over dit vraagstuk gebogen en in een memo worden de afwegingen en besluiten toegelicht. Klik hier om het memo te openen.