We leven in een tijd waarin veel onzeker is. Voor sommigen lijkt er niets te veranderen en voor anderen staat hun leven op z’n kop. Alles lijkt om je heen uit te drogen en je bevindt je voor je gevoel in een woestijn van moeite, problemen en zorgen.

Een woestijnperiode kan ook een tijd van geestelijke crisis zijn. Ook als je de situatie in Gods handen kunt geven, kun je nog enorm heen en weer geschud worden. Ook het missen van een geestelijke verbondenheid kan je als een woestijn ervaren

In de Bijbel lezen we ook over woestijnperiodes. Hoe die in Gods plan kunnen passen en hoe je samen met Hem door die droge, dorre periode in je leven heen gaat.

Wil je hier meer over horen en live meepraten via de chat? Kijk dan mee met onze livestream via gideonontmoeting.nl op zondag 12 juli om 11.30 uur.

Om de livestreams uit te kunnen zenden vanaf een YouTube kanaal met onze eigen url hebben we 100 abonnees nodig. Zou je ons willen helpen door je te abonneren op ons YouTube kanaal? Je kan dit direct doen via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCU0Rcud1r9pxLE6o3gdFdJQ?sub_confirmation=1