Als CCT hebben we helaas moeten besluiten om “op de koffie thuis” voor 17 januari enkele weken uit te stellen. Dit vanwege de dringende oproep van de minister president om huisbezoeken te beperken. Zodra we weer mogelijkheden zien, zullen we een nieuw moment kiezen om het alsnog te laten doorgaan.

Wandelen met z’n tweeën kan wel. Daar roepen we ook toe op. Het is heel gezond en onderweg kun je mooie gesprekken hebben. Je kunt wandelen met iemand die je heel goed kent, maar ook met iemand uit de andere of de eigen wijk die je minder goed kent. Dat geeft onverwachte ontmoetingen. Mocht je mee willen doen, geef je dan op via wandelen@hervormdnieuwerkerk.nl. Geef aan wanneer je NIET kunt, laat weten of je aan een een andere wandelaar ‘gekoppeld’ wilt worden en als je altijd al met iemand had willen lopen, noem dat er dan bij.