In verband met het Coronavirus zijn alle kerkdiensten te volgen via internet. Daarnaast is er de mogelijkheid om een kerkdienst bij te wonen na reservering, onder bepaalde voorwaarden en voor een beperkt aantal plaatsen. Van de diensten worden hieronder kort van tevoren de links geplaatst naar de live streams van de beeld uitzendingen.

Reserveren: Klik hier om te reserveren voor de kerkdiensten van de eerstkomende zondag.

Donderdag 23 september 2021
Oude Kerk
20:00 ds. J.W. Sparreboom
Klik hier om naar het YouTube-kanaal van de Oude kerk te gaan.
Op dit kanaal komen de diensten automatisch online, meestal ~10 minuten voor aanvang

Zondag 26 september 2021
Nieuwe kerk
09:00 prop. J. Sterrenburg te Hardinxveld – Giessendam
11:00 prop. J. Sterrenburg te Hardinxveld – Giessendam
17:00 ds. J.W. Sparreboom
Klik hier om naar het YouTube-kanaal van de Nieuwe kerk te gaan.

Oude kerk
09:00 ds. A.J. Mouw te Aalburg
11:00 ds A.J. Mouw te Aalburg
Klik hier voor de schatgraver (Volgt)
18:30 ds. F. van Roest te Zeist
Klik hier voor de schatgraver van de avonddienst. (Volgt)
Klik hier om naar het YouTube-kanaal van de Oude kerk te gaan.

Klik hier om het collecte overzicht (september 2021) te openen

Webpagina Corona Crisis Team
Klik hier om de pagina van het Corona Crisis Team te openen om het protocol en de laatste memo in te zien.