De rommelmarktcommissie is blij en dankbaar dat we na 3 jaar weer een kleine rommelmarkt kunnen organiseren. Het zal gaan om een beperkter aanbod nl boeken, planten, fruit, curiosa, speelgoed, fietsen en diverse foodkraampjes in een gezellige koffiehoek. Ook zal er een taartenwedstrijd gehouden worden, waarover later meer. 
Uw hulp is nodig!  
1. We willen u vragen om goede spullen uit de genoemde categorieën te brengen op vrijdagavond 13 mei van 17.00 tot en met 21.00 uur op het kerkplein van de Nieuwe Kerk. 
Hierbij wordt kritisch gekeken en kunnen spullen geweigerd worden.
2. Items voor de veiling kunt u met foto (!) aanmelden via info@rommelmarktnieuwerkerk.nl 
3. Verder kunt u zich aanmelden t/m 5 mei om te helpen met bakken, sorteren, verkopen en opruimen via het digitale aanmeldformulier op  https://hervormdnieuwerkerk.nl/aanmelden-rommelmarkt/
Alléén voor mensen die niet zo vaardig zijn met de computer ligt er in beide kerken enkele losse papieren aanmeldformulieren die u in de daarvoor bestemde doos kunt doen.

Wij hopen op een mooie dag waarbij we gemeentebreed weer actief mogen zijn om geld op te halen voor diverse m.n. diaconale doelen. Mogen wij weer op uw hulp rekenen?