Op D.V. woensdagavond 1 juni hoopt de GZB net als vorig jaar een online gebedsmeeting te houden, om samen als kerk wereldwijd toe te leven naar Pinksteren. Het is mooi en bemoedigend om in verschillende talen te horen spreken over de grote daden van God.

Bij deze bijeenkomst zijn gasten uit verschillende landen betrokken, waaronder de sprekers tijdens het online event op 21 mei: Natalya Stoykova uit Bulgarije, ds. Sixto Hernandez uit Colombia, Elie Haddad uit Libanon en Jiwan Baharati uit Nepal. Dat betekent dat er Engels gesproken zal worden, maar de GZB zorgt voor vertaling en iedereen mag in zijn eigen taal meedoen.
We hopen dat veel mensen op deze manier hun betrokkenheid op zending laten merken. Bidt u mee voor de zendingswerkers en de partners waar de GZB wereldwijd mee samenwerkt? De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

 

Reactie deelnemers vorig jaar:
 
‘Hartelijk bedankt voor de bijeenkomst van vanavond! Het was ontzettend indrukwekkend en bemoedigend. Ik hoop dat jullie dit vaker willen organiseren!’
 
‘Wat een bemoedigende ontmoeting vanavond, voor herhaling vatbaar! U maakt ons een, U bracht ons tezamen!’

Het is echt een bijzondere ervaring om mee te maken! Meld u daarom nu aan via www.gzb.nl/gebedsbijeenkomst. Van tevoren krijgt u van de GZB een link toegestuurd om mee te doen