Nu we de corona-maatregelen grotendeels achter ons hebben gelaten, bent u, als u daartoe in de gelegenheid bent, weer van harte welkom in onze kerkdiensten. Reserveren is niet meer nodig. Als u niet in de gelegenheid bent, kunt u de diensten volgen via de internet. Hieronder is een overzicht te vinden, samen met de links naar de kanalen waar diensten kort voor aanvang online zullen komen.

Zondag 14 augustus 2022
Nieuwe kerk
09:30 – ds. J.W. Sparreboom
17:00 – ds. B.E. Weerd te Papendrecht
Klik hier om naar het YouTube-kanaal van de Nieuwe kerk te gaan.
Op dit kanaal komen de diensten automatisch online, meestal ~10 minuten voor aanvang

Oude kerk
09:30 – ds. G. Lugthart te Kamerik
18:30 – ds. J.W. Sparreboom
Klik hier voor de schatgraver van de ochtenddienst.
Klik hier voor de schatgraver van de avonddienst.
Klik hier om naar het YouTube-kanaal van de Oude kerk te gaan.

Witte Tent in het Essepark
11:00 Carla Vis en ds. J.W. Sparreboom
Afsluitende dienst van de “sport en spelweek”.
Zondagmiddag zal de dienst ook als beelduitzending zichtbaar zijn in het kanaal van de diensten uit de Oude kerk en in het kanaal van de Nieuwe kerk.

Klik hier om het collecte overzicht (augustus 2022) te openen

Webpagina Corona Crisis Team
Klik hier om de pagina van het Corona Crisis Team te openen om het protocol en de laatste memo in te zien.