Aanmelden Gemeentedag 2019

De Gemeentedag is dit jaar op D.V. zaterdag 14 september en zal plaatsvinden in het Kerkelijk Centrum!

De Gemeentedag is bedoeld om gezamenlijk het winterseizoen te starten. Centraal staat de ontmoeting met andere gemeenteleden, die u misschien nog weinig/minder spreekt, en de opening van het jaarthema  “Kom doe mee!”. Daarbij vragen we Gods zegen over het seizoen en willen we Hem de lof en eer brengen!

Het programma is weersafhankelijk, maar zal in principe enkel bij extreme weersomstandigheden niet doorgaan. Als het minder weer is, zullen daar voorzieningen voor worden getroffen.

De dag begint om 15:00 uur met inloop en vanaf 15:15 uur start de opening in de kerkzaal.Om 15:45 uur vervolgt het Gemeentedagprogramma, waarbij we met kleine groepjes per fiets een activiteitentocht door het dorp zullen doen.

Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar is er in de Gymzaal van de Elim een kinderprogramma. De activiteitentocht zal circa vijf kwartier duren.

Rond 17:30 uur zullen we gezamenlijk eten. Dit jaar zal de maaltijd voor jong en oud bestaan uit een BBQ. Vanuit de organisatie zal worden gezorgd voor de BBQ’s en het vlees. Gemeenteleden worden van harte uitgenodigd om te zorgen voor salades en brood met smeersels. U kunt bij uw opgave aangeven waarvoor u kunt en wilt zorgen. Een paar jaar geleden was het verrassend qua kooktalenten!

Om 19:00 uur zal in een sing-in gehouden worden die maximaal 1 uur zal duren.
Diverse kinderen en volwassenen hebben zich opgegeven om hun muzikale talenten in te zetten voor de begeleiding!

Graag ontvangen we uw inschrijving zo spoedig mogelijk, maar – in verband met het bestellen van het eten – uiterlijk maandag 9 september 19:00!

Als commissie hopen en vertrouwen we erop dat u zo spoedig zich zal aanmelden en hulp voor/tijdens en na het programma wordt zeer gewaardeerd!

Wanneer het vervoer naar de Gemeentedag problemen oplevert, kunt u dit bij uw opgave voor de Gemeentedag aangeven in het vak “opmerkingen”. Wij regelen dan vervoer voor u!

Voor vragen kunt u na 18:30 uur bellen met Erik van de Ruit op 06 – 40 42 97 84 of vragen per e-mail stellen via erikvanderuit@gmail.com.

Vanzelfsprekend kunt u ook de andere commissieleden aanschieten.

Als commissie hebben we er zin in en kijken we ernaar uit om u en jou te ontmoeten!

Mariëlle Hoogendoorn, Elise van de Riet, Josien Reijm, Erika van der Spek, Martijn de Graaff, Rien Hoogendoorn, Gert-Jan Plaisier en Erik van de Ruit

Het is op dit moment niet meer mogelijk om via de website in te schrijven, vragen kunt u per e-mail stellen via erikvanderuit@gmail.com.