Welkom! Dit is de officiële websitepagina van het Focusteam. Hier vindt u een video waarin we ons voorstellen en waarin we uitleggen wat het Focustraject is. Ook leggen we u uit waarom we het Focustraject doen en wat dat betekent voor u als gemeentelid.

Downloads:

• Klik hier voor de samenvatting en bijbehorende gespreksvragen van de dienst van 19 juni 2022 (Nieuwe Kerk) en 26 juni 2022 (Oude Kerk). Klik hier voor de Oekraïense versie.
  • Klik hier voor de samenvatting en bijbehorende gespreksvragen van de dienst van Tweede Pinksterdag, 6 juni 2022.
  • Klik hier voor de samenvatting en bijbehorende gespreksvragen te openen van de dienst van Goede Vrijdag, 15 april 2022.
  • Klik hier voor de samenvatting en bijbehorende gesprekvragen van de dienst van 6 maart 2022.
  • Klik hier voor de samenvatting en bijbehorende gespreksvragen te openen van de dienst van 6 februari 2022.

Introductiefilmpje:

We zijn als gemeente inmiddels ruim een jaar bezig met het Focustraject.
Op deze IZB webpagina wordt ook toegelicht waarom we als gemeente gekozen hebben voor dit Focustraject.

Dit traject is bedoeld om ons als gemeente samen te brengen rond Jezus. Hiervoor volgen we verschillende blokken die aansluiten op de verschillende kanten van het leven als gemeente en als christen. Elke maand hebben we een kerkdienst die aansluit bij de onderwerpen uit het Focustraject. Ook organiseren we activiteiten zoals (digitale) gemeenteavonden en wandelingen. Deze activiteiten zijn er om ons als gemeente te verbinden, zeker in deze tijd. Daarom moedigen we u van harte aan om mee te doen! Voor actuele informatie kunt u het gemeentecontact en de ChrchApp in de gaten houden. We zien u graag!

Focus onderdelen

Omdat Focus erop gericht is ons als gemeente samen te brengen, vinden we het belangrijk dat u met ons in contact kunt komen. Daarom kunt u hieronder contact met ons opnemen door te mailen. U mag ons ook gerust aanspreken als u ons ziet, of op een andere manier contact leggen!

Video’s

Voor informatie of vragen over het Focustraject kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.