Yes! Ook dit jaar: Tijd voor Tieners!

Tienerweek in de Essetent: 17 – 21 augustus 2020!
10-14 jaar

Op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdag hebben we een speciaal programma jou als tiener.

In verband met de Coronamaatregelen, beginnen de avonden iets later dan jullie gewend waren. Het samen eten is niet heel ‘Coronaproof’, dus we starten rond 18.15 uur nadat jullie thuis hebben gegeten. 

Alle avonden ben je welkom, maar ook als je bijvoorbeeld maar één avond kunt, ben je van harte welkom!! Je hoeft je niet aan te melden. Kom gerust langs en kijk wat je ervan vindt!

De avonden zijn gratis. Mocht je iets geld willen geven, dan kun je dat in de giftenpot doen!

Neem je vrienden, vriendinnen, buurmeisje of neef mee, want iedereen is welkom. De leiding herken je aan de t-shirts. Voor al je vragen kun je bij hen terecht.

Iedere avond heeft een wedstrijdelement in zich. Als je in het winnende groepje zit, krijg je één punt. De tien tieners die aan het einde van de week de meeste punten hebben verzameld, krijgen een mooie prijs!

Tijden
18.15 inloop, inschrijven
18.30 start met sketch
19.00 groot spel
20.30 einde avond

Thema: Duik erin!

Dinsdag: Gered! 

We duiken letterlijk in het thema door waterspellen in teamverband te doen!

Woensdag: Kopje onder
Vandaag gaan we aan de slag met het maken van creatieve, gekke en originele foto’s. Welke groep schiet het mooiste plaatje?

Donderdag: Stap uit je boot
In vier groepen doen het spel Levend Stratego. We verstoppen uiteraard eerst de vlaggen en gaan daarna de strijd met elkaar aan! Welke vlag is het best verstopt?

Vrijdag: Feest gaat door
Helaas geen traditionele BBQ dit jaar, maar we maken wel ons eigen t-shirt of tasje, waarna we een vijfkamp gaan doen. Vanavond is ook de prijsuitreiking van de tien beste tieners van de week!
Tip: trek oude kleding aan!!

Voor de hele week geldt: houdt 1,5 meter afstand van de leiding!
Ben je verkouden? Heb je een hoest? Heb jij of heeft iemand uit het huishouden koorts?
Blijf thuis!