Beste kinderen, tieners en ouders, hier een bericht van het Zomerkampteam!

Wij zijn de afgelopen tijd druk bezig met het voorbereiden van Zomerkamp 2021!

De voorbereidingen lopen, maar een hoop dingen kunnen we nog niet concreet maken.
We maken voor kamp een raamwerk. Het raamwerk functioneert als kader waarin we keuzes kunnen maken op basis van de dan geldende situatie.
Uiteraard is Zomerkamp 2021 nog onder voorbehoud van de maatregelen van de regering en de adviezen van het RIVM en OMT.

Daarnaast zijn we heel dankbaar voor jullie enthousiasme door de vele aanmeldingen! Dankzij de vele aanmeldingen hebben we dan ook het maximale aantal deelnemers bereikt.
Kortom: Zomerkamp 2021 is VOL!
Deelnemers die vanaf nu nog aanmelden krijgen een plek op de wachtlijst voor dit jaar.
Ten slotte zijn wij als Zomerkampteam afhankelijk van de corona maatregelen en adviezen betreffende kinder- en tienerkampen.
Dat betekent dat wij waarschijnlijk pas kort voor vertrek kunnen concluderen of wij op zomerkamp mogen en kunnen.
Wij vragen daarom om geduldig af te wachten tot er meer bekend is. Als er nieuws is zullen wij dat zo snel mogelijk met u en jou delen!
Voor vragen verwijzen we u naar de contactpersonen op de achterkant van het inschrijfformulier.
Voor alle bovengenoemde info geldt Deo volente.
Vriendelijke groeten en hopelijk tot snel!
Het Zomerkampteam

Zomerkamp? Wat is dat?

Het Zomerkamp wordt georganiseerd vanuit de Hervormde Gemeente van Nieuwerkerk aan den IJssel. De leiding zijn allemaal actieve leden (of nauw betrokkenen) van deze kerkelijke gemeente en zien Zomerkamp ook als een stuk gemeenteopbouw. Als deelnemer hoef je zeker niet per se lid te zijn of kerkelijk actief, tijdens kamp leven we wel naar en uit Gods Woord.

Een hele week vakantie met vrienden en vriendinnen van jouw leeftijd! Met elkaar gaan we op pad, doen we gek en serieus. Het bos in, zwemmen, sportieve spellen, dropping, kampvuur, we houden avondsluiting, stille tijd en doen een bonte avond. Dat is Zomerkamp!

Zomerkamp? Wanneer?

Van zaterdag 17 juli t/m zaterdag 24 juli 2021 gaan we met elkaar naar D'n Hazelaar in Eersel.

De deelnemers zijn verdeeld in twee groepen:

- De mini’s (9 t/m 12 jaar) slapen heerlijk in de kampeerboerderij

- De maxi’s (13 t/m 16 jaar) slapen gezellig in tenten.

Zomerkamp? Wat kost dat?

Het zomerkamp kost €140,-*. Hiermee is alles betaald, je kunt denken aan uitjes/eten/overnachting etc. Eventueel zakgeld kun je zelf meenemen. Het bedrag voor het kamp kun je overmaken op IBAN NL42RABO0345268180 t.n.v. Zomerkamp Hervormd Jeugdwerk Nieuwerkerk onder vermelding van de naam van de deelneem(st)er.

Je inschrijving is pas definitief als het geld op onze rekening staat!

In het geval dat het kamp niet doorgaat kunt u de inschrijving kosteloos annuleren.

*de 2e persoon van een gezin betaalt €135,-, de 3e €125,-, de 4e €115,-, enz.

Zomerkamp? Ik wil mee!

Ben jij tussen de 9 en 17 jaar? Dan ben JIJ van harte welkom!
Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier in te vullen en deze voor 30 juni 2021 in te leveren bij Dave Noorlander, zie inschrijfformulier.
Als jij je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging dat je mee kan.
Een paar weken van te voren kun je meer informatie van ons verwachten over het vertrek naar en het reilen en zeilen op het zomerkamp.
Het inschrijfformulier is hier te vinden.

Geef je snel op van vol is vol!

Meer informatie of vragen dan kan je middels onderstaand contactformulier contact opnemen met Teunis-Jan Klein:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
    zomerkamp 2016