Beste kinderen, tieners en ouders,

Tot onze grote spijt moeten wij meedelen dat Zomerkamp 2020 NIET doorgaat!

Dit is omdat wij als team het niet verantwoord vinden om met zoveel kinderen en tieners op kamp te gaan en zo dicht op elkaar 7 x 24 uur samen te leven zonder risico’s.

Daarnaast verhinderen de corona-maatregelen het ontspannen kamp-gevoel en de verschillende activiteiten die bij kamp horen. Veel afwegingen spelen hierbij mee, logistiek gezien zouden we voor ieder kind uit een ander gezin een aparte vervoersmogelijkheid moeten creëren. 100 auto’s naar Eersel is écht moeilijk. Tijdens de week zouden de 62 maxi’s op 1,5 meter niet kunnen verplaatsen. De mini’s op de fiets  met leiding op 1,5 meter vinden we ook erg gevaarlijk. Het eten, tanden poetsen en slapen voor de maxi’s op 1,5 meter , de goede zorgen voor mini’s van de leiding op 1,5 meter afstand, allemaal zaken waar we goed over hebben nagedacht maar helaas ook onmogelijkheden in zien. Daarnaast zien we dat veel organisaties als de HGJB, de Wegwijzerkampen maar ook Corendon bijvoorbeeld alle kampen en groepsreizen annuleren

Omdat wij als team wel graag iets willen organiseren deze zomer en jullie niet willen missen, denken we na over alternatieve activiteiten tijdens de  kamp week .

We kijken hiervoor naar de nieuwe maatregelen die vanaf 8 juni bekend worden gemaakt. Ideeën hieromtrent zijn welkom!

Wat betreft alle deelnemers die dit jaar voor het laatst mee mochten op kamp: jullie mogen wat ons betreft volgend jaar weer mee!

Veel van jullie gaan al jaren mee en zo afsluiten zouden we erg jammer vinden ;).

Als er nieuwe besluiten worden genomen laten wij het zo snel mogelijk weten via onze website of Facebook pagina.

Voor de financiële afwikkeling zijn we met de beheerder van de door ons gehuurde locatie in overleg, daar volgt nog verdere informatie over.

Ten slotte spijt het ons dat kamp niet door gaat. Het kan eenmaal niet anders. We hopen bij dit besluit op jullie begrip.

Groeten en hopelijk tot snel!

Het Zomerkampteam

Zomerkamp? Wat is dat?

Het Zomerkamp wordt georganiseerd vanuit de Hervormde Gemeente van Nieuwerkerk aan den IJssel. De leiding zijn allemaal actieve leden (of nauw betrokkenen) van deze kerkelijke gemeente en zien Zomerkamp ook als een stuk gemeenteopbouw. Als deelnemer hoef je zeker niet persé lid te zijn of kerkelijk actief, tijdens kamp leven we wel naar en uit Gods Woord.

Een hele week vakantie met vrienden en vriendinnen van jouw leeftijd! Met elkaar gaan we op pad, doen we gek en serieus. Het bos in, zwemmen, sportieve spellen, dropping, kampvuur, we houden avondsluiting, stille tijd en doen een bonte avond. Dat is Zomerkamp!

Zomerkamp? Wanneer?

Van zaterdag 18 juli t/m zaterdag 25 juli 2020 gaan we met elkaar naar D'n Hazelaar in Eersel.

De deelnemers zijn verdeeld in twee groepen:

- De mini’s (9 t/m 12 jaar) slapen heerlijk in de kampeerboerderij

- De maxi’s (13 t/m 16 jaar) slapen gezellig in tenten.

Zomerkamp? Wat kost dat?

Het zomerkamp kost €140,-*. Hiermee is alles betaald, je kunt denken aan uitjes/eten/overnachting etc. Eventueel zakgeld kun je zelf meenemen. Het bedrag voor het kamp kun je overmaken op IBAN NL42RABO0345268180 t.n.v. Zomerkamp Hervormd Jeugdwerk Nieuwerkerk onder vermelding van de naam van de deelneem(st)er.

Je inschrijving is pas definitief als het geld op onze rekening staat!

*de 2e persoon van een gezin betaalt €135,-, de 3e €125,-, de 4e €115,-, enz.

Zomerkamp? Ik wil mee!

Ben jij tussen de 9 en 17 jaar? Dan ben JIJ van harte welkom!
Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier in te vullen en deze voor 30 juni 2020 in te leveren bij Dave Noorlander, zie inschrijfformulier.
Als jij je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging dat je mee kan.
Een paar weken van te voren kun je meer informatie van ons verwachten over het vertrek naar en het reilen en zeilen op het zomerkamp.
Het inschrijfformulier is hier te vinden.

Geef je snel op van vol is vol!

Meer informatie of vragen dan kan je middels onderstaand contactformulier contact opnemen met Teunis-Jan Klein:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
zomerkamp 2016