Beste kinderen, tieners en ouders!

Afgelopen weken zien wij een stijging in bezoekers op de Zomerkamp Facebook Pagina. Wij snappen dat er behoefte is naar informatie over Zomerkamp 2020 in verband met het Corona virus.

Het antwoord daarop is dat wij nog niet weten of het door kan gaan!

Er zijn namelijk nog veel onduidelijkheden over de regelgeving voor vakantiekampen. Daarom heeft bijvoorbeeld het Steunpunt KinderVakanties een brief aan Minister De Jonge gestuurd met vragen om aanvullende informatie.

Zodra er meer informatie bekend is en er een besluit genomen kan worden over ons Zomerkamp 2020 laten wij dat zo snel mogelijk weten via onze Facebook pagina en onze pagina op de kerk website!

Excuses voor het ongemak en we hopen op uw begrip. Heeft u voor ons waardevolle input hierin? Dat horen we erg graag, bel of mail Teunis Jan Klein, 06-27016282 of teunisjan@deshimabonsai.nl

Met vriendelijke groet,
Het Zomerkampteam.

 

Zomerkamp? Wat is dat?

Het Zomerkamp wordt georganiseerd vanuit de Hervormde Gemeente van Nieuwerkerk aan den IJssel. De leiding zijn allemaal actieve leden (of nauw betrokkenen) van deze kerkelijke gemeente en zien Zomerkamp ook als een stuk gemeenteopbouw. Als deelnemer hoef je zeker niet persé lid te zijn of kerkelijk actief, tijdens kamp leven we wel naar en uit Gods Woord.

Een hele week vakantie met vrienden en vriendinnen van jouw leeftijd! Met elkaar gaan we op pad, doen we gek en serieus. Het bos in, zwemmen, sportieve spellen, dropping, kampvuur, we houden avondsluiting, stille tijd en doen een bonte avond. Dat is Zomerkamp!

Zomerkamp? Wanneer?

Van zaterdag 18 juli t/m zaterdag 25 juli 2020 gaan we met elkaar naar D'n Hazelaar in Eersel.

De deelnemers zijn verdeeld in twee groepen:

- De mini’s (9 t/m 12 jaar) slapen heerlijk in de kampeerboerderij

- De maxi’s (13 t/m 16 jaar) slapen gezellig in tenten.

Zomerkamp? Wat kost dat?

Het zomerkamp kost €140,-*. Hiermee is alles betaald, je kunt denken aan uitjes/eten/overnachting etc. Eventueel zakgeld kun je zelf meenemen. Het bedrag voor het kamp kun je overmaken op IBAN NL42RABO0345268180 t.n.v. Zomerkamp Hervormd Jeugdwerk Nieuwerkerk onder vermelding van de naam van de deelneem(st)er.

Je inschrijving is pas definitief als het geld op onze rekening staat!

*de 2e persoon van een gezin betaalt €135,-, de 3e €125,-, de 4e €115,-, enz.

Zomerkamp? Ik wil mee!

Ben jij tussen de 9 en 17 jaar? Dan ben JIJ van harte welkom!
Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier in te vullen en deze voor 30 juni 2020 in te leveren bij Dave Noorlander, zie inschrijfformulier.
Als jij je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging dat je mee kan.
Een paar weken van te voren kun je meer informatie van ons verwachten over het vertrek naar en het reilen en zeilen op het zomerkamp.
Het inschrijfformulier is hier te vinden.

Geef je snel op van vol is vol!

Meer informatie of vragen dan kan je middels onderstaand contactformulier contact opnemen met Teunis-Jan Klein:Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

 

 

zomerkamp