Alle plaatsen bij de maxi’s en de mini's zijn inmiddels bezet. Als je je nog opgeeft als deelnemer, dan kom je op de wachtlijst, we houden contact als er een plaatsje vrijkomt.

Beste kinderen, tieners en ouders!

Dit jaar willen we onder voorbehoud van de maatregelen rondom het coronavirus weer met elkaar op zomerkamp! Ben je tussen de 9 en 16 jaar oud en is een week weg met vrienden en vriendinnen iets voor jou? Wacht dan niet en SCHRIJF JE IN! Dan weten wij hoeveel aanmeldingen er zijn en kunnen wij het kamp, voor zover nu reeel is, goed voorbereiden!
Denk hierbij bijvoorbeeld aan teamsemenstelling, leiding, globaal programma, financiële planning etc.
In het geval het kamp niet doorgaat kunt u de inschrijving kosteloos annuleren.  Voor meer informatie en het 2022 inschrijfformulier: https://reserveren.hervormdnieuwerkerk.nl/zomerkamp

Deel de link ook met je vrienden en vriendinnen zodat ook zij dit weten!

Zomerkamp? Wat is dat?

Het Zomerkamp wordt georganiseerd vanuit de Hervormde Gemeente van Nieuwerkerk aan den IJssel. De leiding zijn allemaal actieve leden (of nauw betrokkenen) van deze kerkelijke gemeente en zien Zomerkamp ook als een stuk gemeenteopbouw. Als deelnemer hoef je zeker niet per se lid te zijn of kerkelijk actief, tijdens kamp leven we wel naar en uit Gods Woord.

Een hele week vakantie met vrienden en vriendinnen van jouw leeftijd! Met elkaar gaan we op pad, doen we gek en serieus. Het bos in, zwemmen, sportieve spellen, dropping, kampvuur, we houden avondsluiting, stille tijd en doen een bonte avond. Dat is Zomerkamp!

Zomerkamp? Wanneer?

Van zaterdag 9 juli t/m zaterdag 16 juli 2022 gaan we met elkaar naar D'n Hazelaar in Eersel.

De deelnemers zijn verdeeld in twee groepen:

- De mini’s (9 t/m 12 jaar) slapen heerlijk in de kampeerboerderij

- De maxi’s (13 t/m 16 jaar) slapen gezellig in tenten.

Zomerkamp? Wat kost dat?

Het zomerkamp kost €145,-*. Hiermee is alles betaald, je kunt denken aan uitjes/eten/overnachting etc. Eventueel zakgeld kun je zelf meenemen. Het bedrag voor het kamp kun je overmaken op IBAN NL42RABO0345268180 t.n.v. Zomerkamp Hervormd Jeugdwerk Nieuwerkerk onder vermelding van de naam van de deelneem(st)er.

Je inschrijving is pas definitief als het geld op onze rekening staat!

In het geval dat het kamp niet doorgaat kunt u de inschrijving kosteloos annuleren.

*de 2e persoon van een gezin betaalt €140,-, de 3e €130,-, de 4e €120,-, enz.

Zomerkamp? Ik wil mee!

Ben jij tussen de 9 en 17 jaar? Dan ben JIJ van harte welkom!
Je kunt je opgeven door het online inschrijfformulier in te vullen en deze voor 30 juni 2022 te versturen.
Als jij je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging dat je mee kan.
Een paar weken van te voren kun je meer informatie van ons verwachten over het vertrek naar en het reilen en zeilen op het zomerkamp.
Het inschrijfformulier is Hier te vinden.

Geef je snel op van vol is vol!

Meer informatie of vragen dan kan je middels onderstaand contactformulier contact opnemen met Teunis-Jan Klein:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
    zomerkamp 2016