Het thema van de “Onderweg” editie van de maand september gaat over  “Kom en doe mee!”

De komende winter periode worden weer allerlei activiteiten georganiseerd waarin de gemeente (jong tot oud) gevoed worden. Uiteraard zijn hierbij heel veel vrijwilligers nodig.

Deze uitgave van ons kerkblad doet een oproep naar iedereen om te kijken naar zijn/haar ontvangen talenten en gaven om deze in te zetten voor de opbouw van de gemeente.

Door de aangescherpte privacy richtlijnen (AVG) zijn voortaan de uitgaven van het kerkblad niet meer te downloaden op deze pagina van de website.

Voor een abonnement op of informatie over ons Kerkblad kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.