Het thema van de “Onderweg” editie van de maand mei gaat over  HEMELVAART en PINKSTEREN

In de komende weken denken we aan de Hemelvaart van de Heere Jezus en de uitstorting van de Heilige Geest. Na de voltooiing van Zijn werk op aarde gaat de Heere Jezus terug naar Zijn Vader. Hij gaat met zegenende handen en belooft de komst van de Heilige Geest, de Trooster.

Door de aangescherpte privacy richtlijnen (AVG) zijn voortaan de uitgaven van het kerkblad niet meer te downloaden op deze pagina van de website.

Voor een abonnement op of informatie over ons Kerkblad kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.