Time out: aandacht voor jou!time out

Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden!

Wie zijn wij?
Wij zijn Time out, een vaste groep van zes mensen: Ard Westmaas, Rianne Vermeulen, Gert-Jan Plaisier, Arianne Westmaas, Corneel Krijgsman en Marry Oskam.

Wat doen we?
Luisteren, maar ook praten. We hebben tijd voor jou!
Bijvoorbeeld rondom je 16e  en 17e verjaardag. We komen dan graag even langs om eens gezellig met je te kletsen. Maar we versturen ook kaartjes bij bijzondere gebeurtenissen om met je mee te leven en te laten merken dat jij er in de gemeente helemaal bij hoort. En schrik niet wanneer je zo maar spontaan een app-berichtje van ons krijgt of bij de kerk door één van ons wordt aangesproken! 😉 We kunnen je advies geven maar ook een zetje in de goede richting. Twijfel je over geloof? Zijn er dingen in je  leven waar je niet uitkomt en eens met iemand over zou willen sparren? Dan helpen wij je graag verder. Daarnaast mag je weten dat we altijd voor je willen bidden. Kortom: kom gewoon, daar zijn we voor. Wij staan klaar om te luisteren of te helpen.

Hoe kom je in contact met Time out?

  • via timeoutbericht@gmail.com kun je je vragen kwijt (het liefst met je naam erbij, maar anoniem mag ook)
  • via Facebook
  • via de jeugdouderlingen: Dave Noorlander en Ard Westmaas. Je kunt hen altijd aanspreken of mailen. Je mag natuurlijk ook één van de andere teamleden aanschieten. Kijk in de Gemeentegids of de Onderweg voor de contactgegevens.

Tot slot: Waarom Time out?
Jezus laat ons zien dat kinderen belangrijk zijn, als Hij zegt: Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niet! (Mark. 10). En in Johannes 10 lezen we over de zorg van de Herder over zijn kudde, wat we mogen vertalen naar herderlijke zorg in de gemeente. We zien pastoraat dan ook als herderschap en jeugdpastoraat is de bijzondere zorg voor, de jeugd van de gemeente. Meeleven, meedenken en meebidden met en voor jou. Zo proberen we te doen wat de Heere Jezus ons heeft geleerd.