Sport & Spelweek

Van dinsdag 8 augustus - vrijdag 11 augustus 2022 wordt de Sport & Spelweek (ook wel bekend als de Witte Tent week) weer georganiseerd!

Voor de kids

Ben jij tussen de 4 en 9 jaar? Iedere dag organiseren we voor jou leuke activiteiten bij de Witte Tent in het Essepark. We starten de ochtend lekker sportief en kijken daarna met elkaar naar een tof toneelstukje. Natuurlijk hebben we ook iedere dag een leuk spel en een activiteit, zoals de vossenjacht en de zeskamp. En ben jij avontuurlijk?! Dan is er zoals ieder jaar op vrijdag de opblaasbare stormbaan. We vinden het superleuk als jij erbij bent ook als je gewoon een dagje wilt komen chillen.

Voor de tieners

Ben jij al wat ouder, tussen de 10 en 14 jaar? Dan hebben we ook voor jou wat leuks op het programma! Ook jij bent welkom bij de Witte Tent in het Essepark! We starten gezellig met een lekkere maaltijd en daarna hebben we iedere avond een andere sport of spelactiviteit. We spelen onder andere Levend Stratego, welk team zal er dit jaar winnen? Op vrijdag hebben we ook weer de stormbaan. Wie durft de uitdaging aan? De gouden tip voor vrijdag: trek oude kleding aan! Je bent van harte welkom, ook als je zomaar eens een avondje wilt komen.

Locatie en tijden

Het programma voor de kids start met een inloop van 9.45 uur en we starten rond 10.00 uur. De ochtend zal eindigen om 12.00 uur. Het programma voor de tieners start met een inloop om 17.45 uur en start om 18.00 uur. Voor de tieners eindigt de avond om 20.30 uur.    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.