Welkom in de tenten!!

Ieder jaar wordt in ons dorp de Witte Tent Week georganiseerd. Hierin dragen we als gemeente uit dat we omzien naar elkaar. We hopen in contact te komen met kinderen die niet gelovig zijn. We willen een goede en gezellige week hebben met elkaar.  Er worden aparte programma's georganiseerd afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. 

banner witte tent

 Witte Tent Week

Alle kinderen van 4 t/m 9 jaar zijn van harte welkom  in één van de drie tenten in ons dorp. Kom je samen met je vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje. Leuk! Kijk ook een rond in je straat of wijk of je andere kinderen mee kunt nemen naar de tent. Want hoe meer kinderen er zijn, hoe gezelliger het is!!

We gaan met alle kinderen samen leuke dingen doen. We zingen met elkaar en luisteren naar een Bijbelverhaal. Natuurlijk is er elke dag een leuke toneelvoorstelling.

In ons dorp worden ieder jaar de tenten opgezet in het Essepark, in de wijk Dorrestein en in de wijk Zuidplas.

Wil je meer weten over de locaties, programma's en tijden? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, bezoek onze Facebook-pagina of kijk op onze websiteDoor dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.