De zomervakantie is begonnen! Van 17 t/m 20 augustus is de Sport en Spel week (Witte Tent + Tienerweek) in het Essepark en in het Groene Hart Park. Het thema van dit jaar is: Hallo, Contact! De toegang tot en de activiteiten in de beide tenten zijn helemaal gratis.

Voor de kids
Ben jij 6, 7, 8 of 9 jaar? Iedere dag organiseren we voor jou leuke activiteiten in de Witte Tent. We spelen onder andere levend ganzenbord, doen een sportieve tienkamp, en maken een (speur)tocht door de wijk! Ook doen we nog veel meer leuke spelletjes en sportieve activiteiten. Heb je daar niet zo'n zin in? Dan kun je ook lekker komen chillen in de relaxhoek! Neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee, vinden we gezellig.

Voor de tieners
Ben jij al wat ouder, tussen 10 en 14 jaar? Dan hebben we ook voor jou iets leuks op het programma! Iedere avond starten we om 18.15 uur met elkaar in de tent in het Essepark. We trappen af met een leuke sketch, en daarna hebben we iedere avond een andere sport, spel, activiteit of creatieve workshop. We spelen onder andere Levend Stratego en het douanespel, en ook dit jaar kun je je eigen T-shirt/tasje maken! Tip: trek oude kleding aan. Je bent van harte welkom, ook als je zomaar eens een avondje wilt komen kijken.

De informatie op een rij
Het kinderprogramma start om 10.00 uur, en duurt tot 11.30 uur. De tenten staan in het Essepark en het Groene Hart Park. De tienerweek vindt plaats in het Essepark, en duurt van 18.15 tot 20.30 uur. Met uitzondering van vrijdag, dan beginnen we om 17.15 uur.

Je bent van harte welkom tijdens de Sport en Spel week! Ben je verkouden? Heb je een hoest? Of heeft er iemand bij jou thuis koorts? Blijf dan thuis.

Klik hier voor meer informatie

 

Speurtocht in Nieuwerkerk aan den IJssel
Ook organiseren we voorafgaand aan de Sport & Spelweek - Witte Tent + Tienerweek alvast twee leuke en spannende speurtochten. Beide speurtochten kun je tijdens de zomervakantie doen als het jou uitkomt en je kunt kiezen voor een speurtocht in Esse of in Zuidplas. De beloning is alléén op te halen tijdens de Witte Tent week van 17 tot en met 20 augustus 2021.

Klik hier voor meer informatie    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.