We hebben besloten om het Gemeentecontact m.i.v. 1 september 2019 niet meer digitaal op de website te tonen, maar enkel nog in de besloten omgeving van de CHRCH app. Hiermee worden extra handelingen voorkomen en tegelijkertijd tegemoet gekomen aan de aangescherpte AVG richtlijn.

Hier leest u hoe u CHRCH kunt installeren op uw computer, laptop, iPad, tablet of smartphone. Wenst u hierbij assistentie? Dan kunt u dat laten weten bij het Maatjesproject. Vandaar worden jongeren gezocht die het installeren voor u zullen verzorgen.

I.v.m. het Corona virus heeft de algemene kerkenraad besloten om gedurende de periode dat er geen kerkdiensten gehouden worden, dat het gemeentecontact wel op deze pagina gepubliceerd wordt:

GC-29-maart

Bijlage over hulp bieden en ontvangen rondom Corona:

Bijlage GC – 22 maart 2020