We hebben besloten om het Gemeentecontact m.i.v. 1 september 2019 niet meer digitaal op de website te tonen, maar enkel nog in de besloten omgeving van de CHRCH app. Hiermee worden extra handelingen voorkomen en tegelijkertijd tegemoet gekomen aan de aangescherpte AVG richtlijn.

Hier leest u hoe u CHRCH kunt installeren op uw computer, laptop, iPad, tablet of smartphone. Wenst u hierbij assistentie? Dan kunt u dat laten weten bij het Maatjesproject. Vandaar worden jongeren gezocht die het installeren voor u zullen verzorgen.

Publicatie Gemeentecontact op de Website:
Sinds de uitbraak van het Corona-virus werd het Gemeentecontact op zowel ChrchApp als de website gepubliceerd. Omdat er op het Gemeentecontact veel privacygevoelige informatie staat, hebben we besloten deze nieuwsbrief met ingang van DV 7 december 2020 niet meer te publiceren op de website. 

Omdat het juist nu van groot belang is betrokken te blijven op elkaar willen we het Gemeentecontact wel toegankelijk houden. Het Gemeentecontact blijft natuurlijk in te zien via de ChrchApp. Heeft u de ChrchApp niet, dan is het ook mogelijk om het Gemeentecontact wekelijks in de e-mailbox te krijgen. Wie geen ChrchApp en e-mail heeft kan het Gemeentecontact ook thuisbezorgd krijgen. 

Wilt u het gemeentecontact via de e-mail krijgen? Neem dan contact met ons op via info@hervormdnieuwerkerk.nl.