Als hervormde gemeente van Nieuwerkerk aan den IJssel handelen wij rond het coronavirus zoveel mogelijk overeenkomstig de richtlijnen van de overheid en de handreikingen van de PKN. Dat betekent dat onze diensten in de Oude en in de Nieuwe Kerk nog maar door een beperkt aantal mensen kunnen worden bezocht. De kerkdiensten kunnen wel online gevolgd worden via onze website. Mocht u een dienst willen bezoeken, dan is er een mogelijkheid om hiervoor via de website te reserveren als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Communicatie via Memo’s
Na iedere persconferentie komt het CoronaCrisisTeam bijeen om de nieuwe/gewijzigde Corona maatregelen te bespreken en de maatregelen voor het organiseren van kerkdiensten en het overige gemeentewerk vast te stellen.
Na afloop van iedere bijeenkomst wordt via een memo de gehele gemeente geïnformeerd.
Klik hier om de laatste versie van deze memo’s te openen.
Op deze versie is een aantal dagen erna een aanvulling op gekomen, klik hier om deze te openen.

Protocol bezoek kerkdiensten
Vanuit dit crisisteam is een protocol vastgesteld  voor het bezoeken van de kerkdiensten.
Klik hier om de laatste versie van dit protocol in te zien.

Dit CoronaCrisisTeam bestaat uit de volgende leden:
Ds. Sparreboom, Jaco van Hoorn, Arie Markus, Dick Hoogwerf, Bert Bunschoten, Henric Doeven, Rogier van de Berg, Dave Noorlander, Inge Vente en Stef Rijkaart.

Vragen of opmerkingen aan het CoronaCrisisTeam kunt u doorgeven via onderstaand contactformulier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.