Twijfel

Misschien ga je al een leven lang naar de kerk, maar geloof je het eigenlijk toch niet. Misschien ben je sinds jaar en dag gemeente lid zijn en twijfel je of het wel de waarheid is. Je kent de Bijbel, de verhalen, de traditie en de gewoontes. Je doet er aan mee en het vormt een vast onderdeel van je leven. Maar is het allemaal wel waar? Je hebt God nog nooit gezien en een ander bewijs dat het waar is heb je ook nooit gehad. De mensen in de kerk lijken het allemaal voor zoete koek te slikken. Ze lijken wel van een andere planeet te komen.

Zondag 9 februari 2020 is er weer een Gideonontmoeting rondom het thema: “Ik kan er niet bij.” Locatie Gideonschool, Donge 3 in Esse. Vanaf 11 uur koffie. 11.30 start de bijeenkomst.

Een mooie gelegenheid om mensen uit te nodigen die er niets van geloven. Het is toch allemaal niet te bewijzen…? Maar ook voor jou, als je het eigenlijk ook allemaal niet zo zeker weet als de rest van de gemeente. En voor jou, als je het juist wel allemaal aanneemt als de waarheid.

Welkom!