In verband met het Coronavirus zijn alle kerkdiensten te volgen via internet. Daarnaast is er vanaf 1 juli de mogelijkheid om een kerkdienst bij te wonen na reservering, onder bepaalde voorwaarden. Klik hier om meer te lezen over het reserveren.
Van de diensten worden hieronder kort van tevoren de links geplaatst naar de live streams van de beeld uitzendingen.

Kerkbezoek & reserveren
Voor het kerkbezoek is een protocol opgesteld. Klik hier om het protocol in te zien.
Klik hier om te reserveren voor de kerkdiensten van de eerstkomende zondag.

Zondag 25 oktober 2020
09:30 uur | Nieuwe Kerk | Ds. A.J. Zoutendijk te Utrecht

09:30 uur | Oude Kerk | Ds. J.W. Sparreboom
Klik hier om de liturgie te openen.
Klik hier om de schatgraver te openen.

17:00 uur | Nieuwe Kerk | Ds. J.W. Sparreboom

18.30 uur | Oude Kerk | Ds. A.A. Teeuw te Ridderkerk
Klik hier voor de beeld- en luisterdienst. (Volgt)
Klik hier om de liturgie te openen. (Volgt)
Klik hier om de schatgraver te openen.

Klik hier om het collecte overzicht (oktober 2020) te openen.

Gedurende deze periode zal het gemeentecontact ook op de website pagina geplaatst worden.

Als Hervormd Nieuwerkerk aan den IJssel volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid wat betreft het Coronavirus. Concreet betekent dit dat er komende zondagen geen openbare kerkdiensten gehouden worden in de Oude en Nieuwe kerk. De kerkdiensten kunnen wel gevolgd worden via internet, en vanaf 1 juli is er de mogelijkheid om te reserveren voor kerkdiensten. Klik hier om de laatste memo te openen.