In verband met het Coronavirus zijn alle kerkdiensten te volgen via internet. Daarnaast is er de mogelijkheid om een kerkdienst bij te wonen na reservering, onder bepaalde voorwaarden en voor een beperkt aantal plaatsen. Van de diensten worden hieronder kort van tevoren de links geplaatst naar de live streams van de beeld uitzendingen.

Reserveren: Klik hier om te reserveren voor de kerkdiensten van de eerstkomende zondag.

Zondag 1 augustus 2021
Nieuwe kerk
09:00 ds. G.M. Bijkerk te Moordrecht
17:00 prop. H. Meijer te Rotterdam
Klik hier om naar het YouTube-kanaal van de Nieuwe kerk te gaan.
Op dit kanaal komen de diensten automatisch online, meestal ~10 minuten voor aanvang

Oude kerk
10:30 ds. G.M. Bijkerk te Moordrecht
Klik hier voor de schatgraver
18:30 prop. H. Meijer te Rotterdam
Klik hier voor de schatgraver
Klik hier om naar het YouTube-kanaal van de Oude kerk te gaan.

NB er zullen voortaan geen directe YouTube links per specifieke kerkdienst gemaakt worden.

Klik hier om het collecte overzicht (juli 2021) te openen

Webpagina Corona Crisis Team
Klik hier om de pagina van het Corona Crisis Team te openen om het protocol en de laatste memo in te zien.