Als commissie zijn we blij dat de aanmeldingen voor de Gemeentedag binnenkomen. Er zijn al programma items “vol of bijna vol”. Zodra een programma onderdeel niet meer beschikbaar is, wordt deze optie uit het aanmeldformulier gehaald.

Vandaar onze oproep om zo vroeg mogelijk op te geven. Hiermee worden evt. teleurstellingen voorkomen dat een activiteit vol is en worden wij als commissie geholpen bij het inzicht van de aanmeldingen.

Het is vanaf 12 september niet meer mogelijk om aan te melden voor de gemeentedag.

Programma
U bent vanaf 14.30 uur welkom in de Comenius College (Lijstersingel 10 in Capelle aan den IJssel) en om 15.00 uur vindt de opening plaats. Dit jaar hebben we gekozen voor een programma met veel keuzes uit workshops/activiteiten voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Klik hier voor een toelichting op de verschillende workshops en activiteiten.

We sluiten de Gemeentedag na de maaltijd af met een sing-in die om 19.30 uur begint.