Op zaterdag 9 maart 2024 houdt de GZB zijn jaarlijkse GZB-dag! Er komen christenen uit Centraal-Azië ons vertellen over hun roeping om het Evangelie te delen in een land, waar evangeliseren verboden is.

Zending is niet alleen iets van ver weg, maar begint dichtbij huis. Het thema van deze dag is dan ook: “Ga, iedereen is geroepen!”

De dag wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het middagprogramma begint om 14.00 uur en om 19.30 uur wordt hetzelfde programma gegeven. Er zijn enkele sprekers en er is veel ruimte voor samenzang en muziek! Tussen 16.00 uur en 19.30 uur is er voor iedereen wat te eten en te drinken. Bovendien zijn er dan enkele workshops te bezoeken! Komt u met kinderen of tieners? Dan is er tijdens het middagprogramma voor hen van alles te beleven! Na het avondprogramma is er een gezellige bijeenkomst voor jongeren (18-30 jaar) georganiseerd!

Van harte aanbevolen!

Het is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk op: www.gzb.nl/gzbdag