Van dinsdag 9 augustus – vrijdag 12 augustus 2022 wordt de Sport & Spelweek (ook wel bekend als de Witte tentweek) weer georganiseerd!

Het thema dit jaar is: Alles andersom

Met elkaar willen we rondom dit thema leuke dagen organiseren, met sport/spel, een sketch, zingen, knutselen etc. We willen graag dat elk kind deze week wordt gezien en ontdekt dat God van ze houdt. Voor de kinderen van 4 t/m 9 jaar is er een leuk ochtendprogramma opgesteld in het Essepark dat van 10.00 tot 12.00 uur duurt. Ook voor de tieners in de leeftijd 10 -14 jaar is er een leuk programma in het Essepark opgesteld, van 17.45 – 20.30uur.

Help je mee? Alle hulp is welkom! Helpen bij een spel, tijdens het zingen, het spelen van de sketch, etc….. Dit jaar hoeven we niet meer alles in de open lucht te doen, maar kunnen we de bekende witte tent weer neerzetten! Extra leuk om erbij te zijn dus! 😉

Meld je aan door een mail te sturen naar marleenockerse@gmail.com of aahalblas@gmail.com.