Wat is er mooier dan samen met Gods wereldwijde kerk toe te leven naar Pinksteren? Ook dit jaar organiseert de GZB weer allerlei activiteiten, voor zowel jong als oud. Ook voor kinderen en tieners valt er van alles te beleven.

Verhalentocht voor kinderen

Sjoerd de Zendingsjournalist is altijd op zoek naar nieuwe verhalen. En niet zomaar verhalen, hij zoekt echte zendingsverhalen! Verhalen over Wie de Heere God is en wat Hij op deze wereld doet. Maar er is zoveel te ontdekken, dat kan hij niet alleen. Daarom hoopt hij dat ook de kinderen in uw gemeente meedoen met deze superleuke speurtocht. Kijk voor meer informatie en om u als gemeente of clubs aan te melden op www.gzb.nl/verhalentocht.

Voorafgaand aan het online GZB-event is er voor de kinderen op zaterdagavond 21 mei vanaf 19.15 uur ook een tof zendingsjeugdjournaal waarbij Sjoerd de Zendingsjournalist de verhalen en avonturen deelt die de kinderen uit de gemeenten met elkaar hebben beleefd.

Escaperoom voor tieners

Opgesloten in een escaperoom duiken de tieners in het waargebeurde verhaal van David uit Zuid-Afrika. In de escaperoom moeten ze erachter komen wat er met hem is gebeurd en wat de Heere God gedaan heeft in zijn leven. Wilt u als gemeente of tienerclub meedoen met deze spannende escaperoom? Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.gzb.nl/escaperoom.

Jongerenavonden in Woerden en Genemuiden

Daarnaast worden er speciaal voor jongeren op D.V. zaterdagavond 14 mei twee jongerenavonden georganiseerd:

  • Om 20.00 uur in Het Baken in Woerden. Een gezellige en creatieve avond met een hapje en een drankje en een ontmoeting met ds Sixto uit Colombia. 
  • Om 19.30 uur in het Hervormd Centrum in Genemuiden. Evangelist Jiwan uit Nepal vertelt over zijn werk en na de pauze is er een gezellige activiteit. 

Alle jongeren met hart voor zending zijn van harte welkom! Meer informatie op www.gzb.nl/GZB-Jongerencafe.

We hopen dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren meedoen!

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Esther van Maanen, jeugdwerker GZB, evmaanen@gzb.nl.